Sponsor mij, GRATIS!

Ja! Dat kan! En het is nog makkelijk ook!

Bestelt u regelmatig dingen bij bol.com, zalando, wehkamp, hema, of zelfs KLM, etc…? Waarschijnlijk wel! En met die aankopen kunt u mij steunen, zonder dat het u iets extra kost! Dit kan dankzij SponsorKliks. Het werkt echt heel makkelijk:

  1. U gaat naar sponsorkliks.com en kiest daar als sponsordoel ‘Nikki at Sea’. (of gebruikt direct deze link, door hier te klikken)
  2. Nu ziet u een overzicht van alle deelnemende webwinkels.
  3. U kiest de webwinkel waar u wat wilt bestellen.
  4. Nu wordt u doorgestuurd naar de webwinkel, vanaf nu is de bestelling ‘normaal’.
  5. U bestelt iets in de webwinkel en rekent af.
  6. Na de bestelling maakt de webwinkel een bedrag over naar mijn SponsorKliks pagina. (dit kost u dus niks extra)

Zo simpel is het! Dus bestel alstublieft dingen via mijn pagina, voor u maakt het geen verschil en het helpt mij echt verder! Bij vragen kunt u altijd mailen of bellen! (nikkiopzee@gmail.com of +31 (0)6 132 55 767.

Bent u de wind in mijn zeilen?

Nikki

Logo sas